Høiden Bil og Båtelektro AS Bilverksted i Moss
service diagnosisservice battery-serviceservice lightsservice additional-heating

Om oss

Litt historie om Høiden Bil og Båtelektro AS Bilverksted i Moss:

Kjell Røhr overtok selskap 01.09.1993 av tidligere eier Hans Bakken. Den gang var navnet Høiden Elektriske. Når Kjell overtok ble navnet endret til Høiden Bil og Båtelektro AS. Kjell jobbet i Høiden Elektriske i 17 år før han kjøpte firma av Hans Bakken. Den gangen ble det utført reparasjon av elektriske feil på personbil, lastebil, båt, truck og anleggsmaskiner. Det var 4 ansatte som disponerte hver sin servicebil. Det ble også viklet anker og spoler.

Når Kjell overtok i 1993 ble verkstedet drevet i samme ånd som Bosch bilelektro verksted. Fra den tid ble det jobbet mest med personbil, varebil, bobil og båt. De senere år har selskapet jobbet mye med ny montering og reparasjon av bilvarme fra Eberspæcher og Webasto.

Eiere:

Høiden Elektriske – Hans Bakken frem til 1993

Høiden Bil og Båtelektro AS – Kjell Røhr fra 1993 – 2017

Høiden Bil og Båtelektro AS – Vestfold Elektro-Diesel AS fra 2017 –

Våre åpningstider

mandag – fredag: 07.30 – 16.00
lørdag: stengt
søndag: stengt

Juleferie
fra 23/12 kl 16:00
til 3/1 kl 07:30

 


Høiden Bil og Båtelektro AS Bilverksted i Moss – et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service – den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker – bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien intakt. Velkommen till Bosch Car Service!